Menu Close

Tag: koulutus

Hack the Concept – konseptoinnin ja rahoituksen seminaari

Tervetuloa Hack the Script -hankkeen järjestämään konseptoinnin ja rahoituksen seminaariin: Let’s hack the concept!

Käsikirjoittajien konseptiosaamisen täydentäminen ja kehittäminen nousi yhdeksi tärkeimmäksi tarpeeksi keväällä 2021 järjestetyissä hackathoneissa. Hack the Script -hankkeen järjestämässä seminaarissa pureudutaan käsikirjoittamisen ja konseptoinnin teemoihin sekä siihen tärkeään vaiheeseen, kun konsepteille haetaan rahoitusta jatkokehittelyyn.

Syksyn tapahtumat

Hack the Script -hanke järjestää seuraavat tapahtumat loppusyksyn 2021 aikana:

Pe 29.10. klo 13-15
Tekijänoikeustyöpaja

Työpajassa on asiantuntijana Suomen näytelmäkirjailijat ja käsikirjoittajat ry:n toiminnanjohtaja Sonia Meltti. Työpaja järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulun Arabian kampuksella (os. Hämeentie 135D, Helsinki) tilassa Stage, 3. krs. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä.

Käsikirjoittajapoolilaiset vierailulla Solar Republic Oy:ssä

HackSin syksy

Hack the Script -hankkeen syksy on alkanut aktiivisissa merkeissä. Hankkeen käsikirjoittajapooliin valitut työuransa alussa olevat käsikirjoittajat vierailivat alkusyksystä Solar Republic Oy:ssä Lauttasaaressa. Vierailun aikana Solarin Head of Drama Jemina Jokisalo kertoi työstään ja tuotantoyhtiöstä sekä antoi arvokkaita vinkkejä mm. työnhakuun.

Syyskuussa käynnistettiin hankkeen käsikirjoittajapoolin koulutustoiminta. Timo Lehden työpajan aiheena oli työnäytteiden kirjoittaminen. Lisäksi Hack the Script -hanke tarjoaa mentorointia uransa alussa oleville käsikirjoittajille syksyn aikana.

Käsikirjoittajapoolin syksy jatkuu tekijänoikeustyöpajalla 29.10. Syksyn muiden koulutustyöpajojen aiheena on mm. konseptointi ja rahoitushakemusten tekeminen.

Jos kiinnostuit HackS-hankkeen toiminnasta, niin voit hakea mukaan käsikirjoittajapooliimme!

EN